Køb Avanafil online uden recept

Sådan tager du Avanafil?

Avanafil virker i ca. 4 til 5 timer, er en pille der kan hjælpe dig med at få rejsning, så både du og din partner kan være tilfreds med præstationen. Du kan altid tage pillen sammen med vand, der er heller ingen problemer hvis du spiser mad på samme tid.

Det anbefales at du tager pillen 15 til 30 min før I har planlagt at have sex. Når du har taget pillen får du ikke bare automatisk rejsning, men hvis du bliver fysisk seksuel stimuleret, vil du være i stand til at få rejsning. Avanafil er en PDE5-hæmmer, hvilket vil sige at den begrænser virkningen af kroppens eget enzym, PDE5. Enzymet her er en vigtig del af processen omkring styring af blodstrømmen, blandt andet til penis. For meget PDE5 i blodet kan gøre det svært, hvis ikke umuligt at opnå rejsning, så når avanafil går ind og begrænser virkningen af enzymet, bliver det igen muligt at få rejsning så du igen kan fornøje dig med sex. Husk, at du kun må tage en pille om dagen. Køb Avanafil nu, så du igen kan nyde dit sexliv.

Hvilken pille skal jeg begynde med?

Køb Avanafil i doser af 50, 100 og 200 mg. Pillen kan du tage dagligt, på den måde er du altid klar til det sjove. Start altid med 50 mg pillen, da den har den laveste risiko for evt. bivirkninger. Hvis du føler at du ikke rigtig får rejsning, kan du snakke med din læge om at få en pille med højere styrke. Husk, hvis du selv vil forhøje din pille fx til 100 mg, må du fx ikke tage 2 piller på 50 mg.

Hvor lang tid virker pillen?

Pillen virker i ca. 4 til 5 timer, men med forbehold da vi alle er forskellige og kan have forskellige rejsningsproblemer. Det er ikke nemt at svare på, heldigvis er vi mennesker forskellige, derfor er det også forskelligt hvor længe pillen virker på os, men generelt kan man sige i op til 5 timer. Det betyder, at du også kan nå anden halvleg hvis du ønsker det. Har du et større behov, kan du finde andre former for potensmidler, der virker længere.

Dine fordele ved at tage Avanafil

En af fordelene ved at bruge Avanafil er, at den virker efter kun 15 min og virker i helt op til 5 timer. For at være på den sikre side, anbefales det at du tager pillen omkring 30 min før du har planlagt at have sex. I dag findes der mange forskellige behandlinger for potens, og alle har både fordele og ulemper. Køb Avanafil nu og overrask din partner i aften.

Hvad er bivirkningerne?

Ligesom med andet medicin, kan der forekomme bivirkninger ved brugen af Avanafil. De fleste mennesker oplever ikke nogen problemer eller kun milde bivirkninger, når de køber Avanafil. Dog skal du altid være opmærksom på evt. bivirkninger du normalt ikke oplever eller som du er utryg ved, er det en god ide at kontakte din læge. De hyppigste bivirkninger er: Hovedpine, mavesmerter, ansigtsrødme, svimmelhed, synsforstyrrelser.