Køb Clomid online uden recept

Hvad er Clomid?

Køb Clomid er et frugtbarhedsmedicin, der bruges til at stimulere FSH- og LH-produktion og hermed æggestokkene til at producere æg i æggestokke. Virkningsmekanismen er en specifik binding til østrogenreceptor i ovarie- og hypofysen.

Hos patienter med lave østrogenniveauer i organismen forårsager det en østrogenvirkning og hos patienter med høje østrogenniveauer en antiøstrogen effekt. Dens lave doser øger sekretionen af gonadotropiner (prolactin, follikelstimulerende hormon, FSH og interstitielt cellestimulerende hormon). Clomid stimulerer ægløsning og forbereder kroppen til graviditet. Denne medicin kan anvendes til mandlige patienter med infertilitet forårsaget af lav sædproduktion. Køb Clomid nu.

Clomid bliver meget brugt af atleter og bodybuildere. Steroid er taget først og fremmest at styrke kroppen og stimulere psyke. De fleste bodybuildere, der tager dette stof hævder, at det forårsager spontan brister i energi er forbundet med øget aggression. Denne funktion af stoffet bruges primært af vægt løftere og professionelle wrestlere. Mange atleter hævder også, at stoffet forbedrer deres evne til at udføre øvelsen på intens niveauer.

Dine fordele ved at tage Clomid

Clomid bruges til at stimulere ægløsning. Det anbefales at starte 50 mg ved sengetid en gang daglig i 5 dage fra den femte dag i menstruationscyklussen (uden cyklus – til enhver tid). Hvis der ikke opstår nogen effekt (ægløsning sker ikke inden for 30 dage), øges dosen til 150 mg / dag eller forlænges til 10 dage. Indtag produktet nøjagtigt som foreskrevet, tag ikke medicinen i større mængder. Inden du køb Clomid, bør du fortælle det til din læge, hvis du nogensinde har haft allergiske reaktioner over for Clomiphene, leversygdom, depression eller tromboflebitis. Denne medicin kan forårsage synsproblemer og svimmelhed og du kan være særlig opmærksom når du kører bil eller betjener maskiner, der kræver stor opmærksomhed. Hvis du glemmer en dosis, skal du tage den så hurtigt som muligt, men ikke hvis det er næsten tidspunktet for din næste dosis, ifølge din tidsplan. I dette tilfælde skal du springe over den glemte dosis. Forsøg ikke at kompensere for en glemt dosis med en ekstra dosis. Clomid kan forårsage ægløsning, hvilket øger risikoen for graviditet, i forbindelse med hvilke kvinder der er seksuelt aktive, under (og i ca 3 måneder efter) behandling med tamoxifen anbefales at bruge en mekanisk eller ikke-hormonelt præventionsmiddel.

Hvad er bivirkningerne?

Ved behandling med Clomid er de hyppigste bivirkninger forbundet med dets antiøstrogene virkninger, manifesteret som hedeture, vaginal blødning eller udledning, pruritus i det genitale område, alopecia, smerter i området af læsionen, ossalgiya, vægtøgning