Køb Levitra uden recept online

Sådan tager du Levitra?

Køb Levitra og få din selvtillid og sexliv tilbage er en pille der kan hjælpe dig med at få rejsning, så både du og din partner kan være tilfreds med præstationen. Du kan altid tage pillen sammen med vand, der er heller ingen problemer hvis du spiser mad på samme tid. Det anbefales at du tager pillen omkring halv time før I har planlagt at have sex. Når du har taget pillen får du ikke bare automatisk rejsning, men hvis du bliver fysisk seksuel stimuleret, vil du være i stand til at få rejsning.

Husk, at du kun må tage en pille om dagen. Når du tager dette lægemiddel, øger det blodgennemstrømningen i din penis og fastholder et højt blodtryk i din penis under samleje, så du derved kan holde dig stiv .

Hvilken pille skal jeg begynde med?

Køb Levitra i doser af 5, 10 og 20 mg. Start altid med 5 mg pillen, da den har den laveste risiko for evt. bivirkninger. Hvis du føler at du ikke rigtig får rejsning, kan du snakke med din læge om at få en pille med højere styrke. Husk, hvis du selv vil forhøje din pille fx til 10 mg, må du fx ikke tage 2 piller på 5 mg.

Hvor lang tid virker pillen?

Pillen virker i 4 til 5 timer, men med forbehold da vi alle er forskellige og kan have forskellige rejsningsproblemer. Det er ikke nemt at svare på, heldigvis er vi mennesker forskellige, derfor er det også forskelligt hvor længe pillen virker på os, men generelt kan man sige i op til 5 timer. Det betyder, at du også kan nå anden halvleg hvis du ønsker det. Har du et større behov, kan du finde andre former for potensmidler, der virker længere.

Dine fordele ved at tage Levitra

Hver anden mand konfronteres med rejsningsproblemer. Det er et almindeligt problem, der skyldes stress faktorer, træthed, psykisk ubehag, hormonelle ændringer, diabetes osv. En af fordelene ved at bruge Levitra er, at den virker efter kun 15 min og virker i 5 timer. For at være på den sikre side, anbefales det at du tager pillen omkring 1 time før du har planlagt at have sex. I dag findes der mange forskellige behandlinger for potens, og alle har både fordele og ulemper. Køb Levitra nu og overrask din partner i aften.

Hvad er bivirkningerne?

Ligesom med andet medicin, kan der forekomme bivirkninger ved brugen af Levitra. De fleste mennesker oplever ikke nogen problemer eller kun milde bivirkninger, når de køber Levitra. Dog skal du altid være opmærksom på evt. bivirkninger du normalt ikke oplever eller som du er utryg ved, er det en god ide at kontakte din læge. De hyppigste bivirkninger er: Hovedpine, mavesmerter, ansigtsrødme, svimmelhed, synsforstyrrelser.