Køb Meridia online uden recept

Hvad er Meridia?

Meridia er fremstillet af Abbott Laboratories og godkendt af FDA i 1997. Som phentermin, sibutramin undertrykker appetitten. Men den måde, det fungerer lidt anderledes. Sibutramin er faktisk meget lig visse medictions familie “antidepressivum” og værker ved at påvirke niveauet af serotonin, noradrenalin og dopamin.

Denne lighed kan forklare, hvorfor nogle antidepressiva, Effexor XR lignende, har været kendt til fremstilling af vægttab i 3% og 7% af patienterne i behandling for depression.

Meridia har imidlertid vist sig at være effektive til behandling af depression. Køb Meridia nu, hvis du lider af depression, du kan købe Meridia i doser af 5 mg, 10 mg og 15 mg. Meridia anbefales til dem med en BMI større end 30, eller dem med et BMI større end 27, hvis du har andre betingelser og medicinske risici (fx diabetes eller hypertension). Køb Meridia nu, hvis du gerne vil ned i vægt.

Dine fordele ved at tage Meridia

Meridia tages en gang dagligt om morgenen, med eller uden mad. Startdosis er 10 mg pr. dag. De, der ikke tåler 10 mg, på grund af bivirkninger, der kan ordineres 5 mg. Dosis kan øges op til 15 mg, hvis det er nødvendigt. Meridia anbefales til dem med en BMI større end 30, eller dem med et BMI større end 27, hvis du har andre betingelser og medicinske risici (fx diabetes eller hypertension). I modsætning til phentermin er Meridia godkendt til “vedligeholdelse” af vægttab også. Det betyder, at der kan anvendes sikkert i mere end et par uger, selv om fordelene på over to år ikke er blevet evalueret.

Meridia er tilgængelig i doser af 5 mg, 10 mg og 15 mg. Meridia synes at virke, er resultaterne langt fra mirakuløse. I en undersøgelse, mistede deltagere (i gennemsnit) 10 kg på et år ved at tage 10 mg per dag, og 14 kg i et år 15 mg pr. dag. Andre undersøgelser viser deltagerne taber fra 5% op til 8% af deres kropsvægt i løbet af undersøgelsen, ofte i kombination med en reduceret kalorieindhold kost. Køb Meridia nu, hvis du gerne vil ned i vægt.

Hvad er bivirkningerne?

Ganske almindelige bivirkninger, der kan opstå med Meridia omfatter tør i munden, appetitløshed, hovedpine, søvnbesvær og forstoppelse. Mere alvorlige bivirkninger, som bør straks indberettes, omfatter åndedrætsbesvær, blødning eller en hurtig stigning i blodtrykket. En sjælden, men potentielt mulig bivirkning kendt som “serotoninsyndrom” skulle også være noget at du er klar. Symptomerne omfatter en følelse af svaghed og forvirring, svedtendens, feber, kulderystelser og en hurtig puls.