Køb Dapoxetine online uden recept

Sådan tager du Dapoxetine?

Med Dapoxetine kan du få styr på din for tidlig sædafgang. Det er vigtigt at gøre dig selv bekendt med indlægssedlen for at mindske risikoen for eventuelle bivirkninger. Tag en tablet sammen med et glas vand en til tre timer før sex. Tag aldrig mere end en dosis i døgnet. Du behøver ikke spise før eller efter du har taget tabletten.

Overskrid ikke den angivne dosis. Køb Dapoxetine nu, så du igen kan nyde dit sexliv.

Hvilken pille skal jeg begynde med?

Køb Dapoxetine i doser af 30 og 60 mg. Start altid med 30 mg pillen, da den har den laveste risiko for evt. bivirkninger. Hvis du føler at du ikke rigtig får rejsning, kan du snakke med din læge om at få en pille med højere styrke. Husk, hvis du selv vil forhøje din pille fx til 60 mg, må du fx ikke tage 2 piller på 30 mg.

Hvor lang tid virker pillen?

Pillen virker helt op til 36 timer, men med forbehold da vi alle er forskellige og kan have forskellige rejsningsproblemer. Det er ikke nemt at svare på, heldigvis er vi mennesker forskellige, derfor er det også forskelligt hvor længe pillen virker på os, men generelt kan man sige i op til 4 timer. Det betyder, at du også kan nå anden halvleg hvis du ønsker det. Har du et større behov, kan du finde andre former for potensmidler, der virker længere. Køb Dapoxetine nu.

Dine fordele ved at tage Dapoxetine

Hvilken dosis mod tidlig sædafgang skal jeg vælge? Er det første gang du forsøger behandling med Dapoxetine, anvendes den lave dosis på 30 mg. Såfremt denne ikke giver bivirkninger, men heller ikke opnår det ønskede resultat, kan du forsøger dig med 60mg. Må jeg drikke alkohol? Alkohol frarådes på det kraftigste, da dette kan øge dine risici for svimmelhed eller besvimelse i forbindelse med anvendelse af medicinen. Må jeg køre bil? Ja. Vær dog opmærksom på at hvis du oplever bivirkninger, som svimmelhed eller andre bivirkninger der kan påvirke din dømmekraft eller motoriske evner, bør du undlade at køre bil eller arbejde med større maskineri. Hvordan skal jeg opbevare det? Medicinen opbevares et sikkert sted, under 30 grader og uden for børns rækkevidde.

Hvad er bivirkningerne?

Ingen medicin er fuldstændig risikofri når det kommer til mulige bivirkninger. hovedparten af patienter som tager Dapoxetine oplever få eller slet ingen bivirkninger ved anvendelse. Det er dog vigtigt at gøre sig bekendt med bivirkningerne her på siden samt læse indlægssedlen for at forstå eventuelle bivirkninger, skulle de opstå. Meget almindelige bivirkninger (kan forekomme hos flere end 1 ud af 10 mænd): Hovedpine, træthed, kvalme.